2013. november 26., kedd

BIOPROTECTOR | Hatékony védelem az elektroszmog ellen! Kérdések és Válaszok - Vélemények

BIOPROTECTOR Home


Leggyakoribb Kérdések és válaszok - Tapasztalatok a gyakorlatban

A BIOPROTECTOR termékcsalád már bizonyította hatékonyságát. Egyre növekszik azon elégedett Felhasználók köre, akik már ismerik a leggyakoribb tünetekre gyakorolt pozitív hatásukat. Most szeretnénk megosztani néhány érdekes kérdést és választ, valamint olyan hozzáértők véleményét, akik már régebb óta használják ezeket a nagyszerű eszközöket.


Kérdés
Üdv! Érdeklődöm, hogy ha Bioprotector Home-ot vásárolok, nem semlegesíti az ágyamban használt mágneses derékalj hatásait? Köszönöm.

Válasz
- Nem semlegesíti a mágneses derékalj hatását
- Továbbá egyes emberek szervezete teljesen másként reagál, ezért előfordulhat, hogy a Bioprotector használatakor tapasztal kellemetlen tüneteket. (Mint a rézlepedő használatánál, hogy egyszerre úgymond "sokk-hatás" éri az alkalmazástól és ezt reagálja így le a szervezete.) Ilyenkor megoldást jelenthet, ha nem közvetlenül az ágya alatt helyezi el a készüléket, hanem egy kicsit távolabb alvás közben.


Kérdés
A Bioprotector home-al kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ez a wifi routerek sugárzásával szemben is hatásos védelmet nyújt e?

Válasz
A wifi és minden hasonló rádió frekvenciás elven működő készülék bocsájt ki elektromágneses sugárzást (EMR). Így a Bioprotector valamennyi változata mérhető módon, hatékonyan csökkenti ennek káros hatásait az emberi szervezetre. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Bioprotector, a rádió frekvenciás készülékek működésében zavart nem okoz.
/A wifi ugyanazt a típusú elektromágneses hullámot használja, mint amit a mobiltelefonok, a Tv és a rádióadások./


Kérdés
Milyen elven működik, és milyen anyagból van a Bioprotector? Egy családi házban (két szintes, 4 hálószobás) 1 "Home" készülék elég? Mióta van a termék forgalomban, illetve a tapasztalatokra is kíváncsi lennék?

Válasz
A Bioprotector termékek egy speciális összetételű réz-ötvözetből készülnek. A rézről tudjuk- és a gyakorlatban is tapasztaljuk, hogy képes harmonizálni (nem megszüntetni!) a nem megfelelő frekvenciájú rezgéseket. Ezért is használnak sokan rézlepedőt alváshoz, mely tapasztalatok alapján segít az alvászavarok csökkentésében.

Ehhez hasonló elven, a Bioprotector valamennyi változata mérhető módon, hatékonyan csökkenti az elektroszmog hatásait az emberi szervezetre.

A Home eszköz 7 méter átmérőjű gömb területén belül fejti ki hatását, ezért Önnek kell mérlegelnie, hogy hová helyezi el a lakáson belül. 1 db Home eszköz legfeljebb 1 szint védelmét láthatja el - az adott 7 méteres hatótávon belül.

Ezek az eszközök 2011 óta vannak forgalomban Magyarországon, azonban külföldön (Kanadában) már évekkel ezelőtt fejlesztették, tesztelték és forgalmazták őket. 

Vásárlóink gyakran kérdezik, ezért fontos megjegyezni, hogy a Bioprotector a rádió frekvenciás készülékek működésében zavart nem okoz. /pl. a wifi technológia ugyanazt a típusú elektromágneses hullámot használja, mint amit a mobiltelefonok, a Tv és a rádióadások./



Néhány vélemény a Bioprotector hatásairól, a Biyovis adatbázisából:

Biobalance Orvosi Rendelő
Mihajla Pupina 10.
Blok D, lokal 24.
Beograd, Szerbia
Véleményezés és tapasztalat a biotér harmonizálóról – a Bioprotectorról


A Biobalance Orvosi Rendelő egy olyan általános orvosi rendelő, ahol a hagyományos orvoslás mellett az integratív megközelítéseket is érvényesítik. Ami az integratív megközelítést illeti, minden olyan formáját alkalmazzuk, amely nem agresszív orvoslást jelent.

Felsorolunk néhányat a főtevékenységeink közül:

- biorezonanciás tesztelés/rendszeres személyes elektromágneses állapotfelmérés LIFE és IMAGO készülékek segítségével. Ezek a vizsgálatok betekintést nyújtanak a szervezet teljes energiaállapotára – megvizsgálja az akupunktúrás pontokat és meridiánokat, az aurát, a csakrákat, érzékeli a személyes mágneses teret, a természetes és mesterséges eredetű agresszív sugárzás terheltséget, tápláltsági állapotot, az ételekre való intoleranciát, allergiát, el tudjuk végezni a hozott orvosságok és anyagok tesztelését – a páciens rezonanciájának figyelembevételével, a nehéz fémekkel illetve a mikroorganizmusokkal és parazitákkal való terhelést, az immunállapotot, hormonrendszer valamint a szervek állapotát valamint sok más faktort, amelyek részei az emberi testnek és hatnak az ember egészségi állapotára

- biorezonanciás kezelések néhány biorezonanciás gép alkalmazásával, belső és külső jelek opciós használatával

- homeopátiás vizsgálatok és terápiák

- akupunktúra, shiacu, akupresszúra, reflexológia, különböző masszázsok

- mágneses terápia

- polarizált fényterápia, lézer, színterápia

- méregtelenítések különböző formái

- vércseppanalízis

- étkezési tanácsadás és szuplementáció

- anti - aging program, gyógyulási és revitalizáló programok, megelőzések orvoslása



Az orvosi rendlőben 16 -20 éves tapasztalattal rendelkező orvok és konzultánsok dolgoznak, valamint külsős munkatársak, akik több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

A páciensekkel való munkánk során tapasztaltuk, hogy sokszor az energetikai vonatkozáshoz kapcsolódik minden, úgy mint a láncszemek, amelyek hatással vannak az emberi egészségre, ezért sokat foglalkozunk azoknak az energiáknak az érzékelésével, amelyek nincsenek egyensúlyban. Ennek az egyensúlyozatlanságnak egyik tényezője lehet a természetes és mesterséges sugárzás, amely hatással van az emberi szervezet destabilizálásához. Sűrűn használják a patogén sugárzás kifejezést, de ha ilyen esetben, az agresszív sugárzás a klasszikus értelemben nem von maga után valamilyen diagnózist, akkor ez nem jelenti azt, hogy az egyénnél nincs jelen valamilyen zavaró hatás. Gépeink segítségével fel tudjuk mérni a sugárzás néhány típusának jelenlétét, amelyek komoly hatással vannak az emberi szervezetre. Ezek konkrétan a Hartmann - háló, a Curry-háló, a Ley-vonalak, a Szent György – vonalak, fém kisugárzás, vízerek, személyes mágnesesség felborulása – északi és déli pólus, ionizált sugárzás, az elektroszmog, a TV képcsövek és a számítógépes monitorok specifikus hatása, fluoreszkáló fénycsövek hatása, mikrohullámok és rövid hullámok.

Pácienseinknek már évek óta javasoljuk és ajánljuk a biotér védelmét, a káros sugárzások semlegesítését, illetve abszorbálását… az elmúlt 7 évben viszont ajánlatunk kizárólag a Bioprotectorra irányul (több méretben kapható és különböző rendeltetéssel).

Érdekes, hogy a Bioprotector nem zavarja egyetlen elektromos vagy elektronikus gép működését, így az idő során, kiderült számunkra a különböző mérőműszerek segítsége révén, amelyekkel a biológiai paraméterek, az élő szervezetek energia és egészségi állapota mérhető fel, hogy olyan változások észlelhetők, amelyekkel kimutatható az élettani értékek lényeges javulása. Ez annyit jelent, hogy a Bioprotector lehetővé teszi, hogy agresszív sugárzások, amelyekre a Bioprotector felmérések irányultak, nem károsítanak és nem deszinkronizálnak.

Leggyorsabb pozitív eredmények a gyerekeknél mutatható ki, főleg azoknál a gyerekeknél, akik általános egészségnek örvendenek és akiknek a következő zavarok ismerhetőek fel: holdkórosság, éjjeli bevizelés, figyelemzavar, koncentráció és összpontosítási gondok, hiperaktivitás, ingerlékenység, rémálmok, rossz minőségű álom. Ezeknél a gyerekeknél észrevettük a javulást illetve a Bioprotector terében eltöltött néhány nap és éjszaka alatt a jelenlévő problémák tünetei ritkultak, csökkentek. Pozitívan hat az autista gyerekekre is, akikkel elég sokat dolgozunk.

Általában az egyének először keringési szinten érzik a jótékony hatását, jobb összhangban működik az idegrendszer, amely még jobban mélyíti biológiai szinten a komplett teljesítményt és ez az egészségi állapot korrekciójához vezet, azokra a helyekre koncentrálva, ahol jelen volt a probléma.

Az orvostudomány szerint, léteznek olyan munkahelyek, ahol az emberek olyan szakterületeken dolgoznak, amelyek professzionális megbetegedésekhez vezetnek: vasút, villamos, trolibusz vezetése, elektromos pénztárak kezelése stb. Igen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy pácienseinknek felhívjuk figyelmét arra, hogy mennyire fontos a munkahelyükön is az egészséges biotér létrehozása.

Ahogyan az egészség érdekében javítani kell számos tényezőn, amelyek hatással vannak szervezetünkre, úgy a mi hozzáállásunk is multidiszciplináris és ennek egyik előfeltételeként azt valljuk, hogy az emberek, állatok, növények – a teljes élővilágra vonatkozóan, a szervezetet tehermentesíteni kell az agresszív sugárzásoktól. Amire még nagy figyelmet fordítunk, az az, hogy a páciensek oktatása arra a területre is kitérjen, hogy nem elég csak magukat, kedvenceiket megvédeni, hanem a tér hatásának korrekcióját más területekre is ki kell szélesíteni, olyan helyekre kell irányulnia, amelyekről eddig még nem volt tudomásuk, ahol az élelmet tároljuk.

Gyakorlatilag nem létezik az egészség terén olyan terület, ahova az agresszív mezők területe nem hat, ezért ezt tudva a Bioprotector nélkülözhetetlen lesz az öko – házak és más építmények építésénél, illetve más öko termékek előállításánál.

A Biorotector előnye a másik hasonló termékekkel szemben szemmel látható, hiszen állandóan hat a helyiségben bárhogyan és bárhol helyezzük el, nem veszíti el és nem csökkenti a hatását, úgymond nem jár le a szavatossága valamint nagyon kevés az esély arra, hogy kárt tegyünk benne (ne öntsünk a lemezre vegyszereket, amelyek oxidációhoz vagy vegyi lebomláshoz vezetnek). Nincs mellékhatása és nem vált ki semmilyen ellenjavallatot a termék használata. A termék hitelesített és néhány nemzetközi intézmény is javasolta, amelyek különböző módon foglalkoznak az egészséggel és az ökológiával.

Végszóként a Bioprotectort, szakmai tudásom és tapasztalatom alapján, mindenkinek melegen ajánlom személyes és professzionális használatára.

dr Diva Cvetković, orvos



Kozmetikai Szalon „Venera”
Beogradska 1., Újvidék
Tel. +381/21/6431503
Tulajdonos: AnđelijaTurinski
3 alkalmazott


Bioprotector ajánlása

2008 óta használom szalonomban a Bioprotectort. Munkám olyan légkört kíván, ahol a vendégek el tudnak lazulni, relaxálhatnak. Bioprotector Home ezt a nyugodt légkört lehetővé tette.

Eleinte az volt a szándékom, hogy leellenőrizzem, hogy a Bioprotector valóban hatással van-e a térre amelyben tartózkodunk, így hát több alkalommal, több napra eltávolítottam a lemezt a helyiségből, majd visszahelyeztem a javasolt helyre a szalonban. Alkalmazottaim és én is meggyőződtünk arról, hogy a Bioprotector valóban hozzásegít a jobb légkörhöz és vendégeink relaxálásához.

Most már Bioprotectort használunk a mobil telefonjainkon is és minden alkalmazottnál munkaidőben személyes Bioprotector található, amelyet munkaruhájukban tartanak maguknál.

Minden személynek javasolnám, aki emberekkel dolgozik.

„Venera” szalon tulajdonosnője
Anđelija Turinski 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése